hoeiktewerkga

Hoe ik te werk ga

Met mensen werken is per definitie maatwerk. Ik geloof niet in het doorlopen van standaard stappenplannen of werken met vaste methodes. Maar wel in het verbinden met de coachee om samen te onderzoeken, te ontdekken of een andere koers te bepalen. Ik stel vragen, gebruik werkvormen of oefeningen al naar gelang op dat moment nodig is in het proces. Ik geloof absoluutniet in: “eerst afbreken dan opbouwen”.  Maar dat er meerdere perspectieven van invloed zijn of juist remmend werken. Als rode draad in mijn werkwijze staat het systeemdenken centraal. Het systeemdenken gaat ervan uit dat we onderdeel zijn van vele systemen, zoals je gezin, je werksituatie, je cultuur en de maatschappij. We staan altijd onder invloed van deze omgevingen. Vandaar dat elke coaching start met een verkenning van de omgevingen van de coachee.

Mijn coaching is gericht op werk gerelateerde vraagstukken. Als ik je niet kan (verder) helpen met een bepaald vraagstuk, heb ik zeer deskundige mensen in mijn netwerk naar wie ik je kan doorverwijzen.

Back to Top